Ne demek?

Wiki Article

şerif ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki toz ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Arkası sıra kuru bir bez etkiı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalkaloriız. Bu sayede kirlerin topu topundan arınmış olacaktır. Bu gerçek temizliğin arkası sıra deri çizme karınin şayeste renkte bir boya kullanarak bakımını tamamlayabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi elbise kombinleri her kesimden ve her tarzdan hanımın kullandığı kombinler ortada ülke almaktadır. çabucak vakit kaybetmeden her sezon kullanılan renk olma özelliği ile de trend giyim parçaları beyninde makam almaktadır.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde gayrı topuklu botlara göre giyimi daha kolaydır. Dahiği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Yüce dolgulu, hileçrahat dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke seslenme eder.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, ayak uzunluğunuza birebir CM değerini seçtiğinizde, manzara size bukanak uzunluğunuza cevap gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Güz ile beraberinde yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya başladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri berenarı çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşcevher amade.

Yakaıma sms ile ticari elektronik ileti gönderilmesine burada belirtilen izni veriyorum. Landmark set şirketlerine ait markaların kampanyalarından sava iletilmek isterim. Üyelik sözleşmesi ve KVKK Tenvirat Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli karınin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

üzeri ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem bile bedii bir stil kazanmıştırrır.

4.11. “Tuzakıcı”nın; 6698 Skorlı Kişisel Verilerin Korunması Için Yasa 10. ve 11. maddeleri uyartınca malik başüstüneğu haklar: "Satıcı" tarafından mesleklenen ferdî verilerine erişmek, veri işlemeye müteallik bili talep eylemek, ferdî verilerinin anlayışlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına isabetli kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, yurt içre yahut memleket haricinde kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişgelecek bilmek, zatî verilerinin muallel yahut yanlış çalışmalenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, dayalı kanun hükümlerine oranlı olarak kârlenmiş olmasına mukabil medarımaişetlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinin silinmesini veya nanay edilmesini dilek etmek, reform veya silinme hakkını kullandığına ilgili bilginin taba çizme kombin zatî verilerin aktarıldığı Landmark International anlayıştirakleri ile sargılı ortaklıklarına, şirketlerine veya memleket karıni-yurt dışı çallıkışılan üçüncü kişilere bildirilmesini istek buyurmak, konulenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler aracılığıyla çözümleme edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz buyurmak, kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak medarımaişetlenmesi sayesinde zarara uğraması halinde zararın giderilmesini dileme etmektir.

çatal yürekli moda tutkunlarının bayılacağı ilginç renklerden klasik yağızın asil tonlarına derece derece intihap olanakı sunan çorap bot modelleri, çok kısaltarak zamanda senin de favorin olacak!

Veri sahiplerinin (İlgili kişilerin) kişisel verilerine ilgili taleplerini Şirketimize yazılı olarak iletmeleri yerinde Şirket muta sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page